‘Angels’ hitmakeren har afsløret promo for hans ordspil fyldte festsang, der refererer til 2020 coronavirus pandemien.

Og for en del af videoen tog han en blond paryk og en blå dragt på for at ligne den britiske premierminister, da han foregav at lede en af ​​regeringens Covid-19 pressekonference med sloganet ‘Can’t Stop Christmas’ på sit podium .

Dan Massie-helmed-videoen begynder med, at Robbie derhjemme sad ved en åben ild og juletræ, før han tænder tv’et for Boris (Robbie), der er sammen med to videnskabelige rådgivere. Der er endda et udseende fra en dansende Theresa May (Boris ‘forgænger på nummer 10).

I en vittighed om Covid-19 regler for social distancering synger ‘Rock DJ’ hitmakeren: “Julemanden er på sin slede, men nu er han to meter væk!”

På en anden linje joker han, at “sokker og desinficeringsmiddel vil klare sig godt” som julegave.

Mens Robbie – der har Theodora, otte, Charlton, seks, Colette, to og Beau, 10 måneder sammen med sin kone Ayda Field – også synger sin “frustration” over at kede sig i lockdown.

Han bælter: “Hvorfor åh, hvorfor venter vi alle / Hele den forbandede verden forventer / Ud over kedsomhed forbi frustration / Planeten er låst inde i hvad hvis og om.”

Singlen er hentet fra Robbies dobbeltalbum ‘The Christmas Present’, som indeholder blandt andet Sir Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum og Tyson Fury.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *