1975’erne Matty Healy tilbød sin støtte til kæresten FKA Twigs midt i hendes retssag mod hendes eks Shia LaBeouf.

Singer-songwriter Twigs, rigtigt navn Tahliah Barnett, indgav en sag mod Shia den 11. december og hævdede, at han var voldelig – fysisk, følelsesmæssigt og seksuelt – mod hende i hele deres forhold.

Skuespilleren, som Twigs mødtes på sættet af sin film Honey Boy i 2018, udgav senere en erklæring og beskyldte sine problemer med alkohol for hans opførsel, men insisterede også “mange af disse påstande er ikke sande”.

Den australske sanger Sia var blandt de store navne, der tilbød sin støtte til Twigs, og afslørede, at skuespilleren også “forbandt” hende til en utro romantik, og rockeren Matty, der har været sammen med sangerinden siden januar, var også hurtig til at udtale sin støtte til sin anden halvt.

Da hun delte et snap af Kvinde, der smilede efter kameraet, stemplede hendes stolte kæreste hende som en “legende”, et “ikon” og “mit livs kærlighed”.

I sin retssag har Twigs beskyldt sin eks for overfald, seksuelt batteri og påføring af følelsesmæssig nød i løbet af deres måneder lange romantik, der begyndte i slutningen af ​​2018. Hun sagsøger for ikke-afsløret erstatning, men insisterer på, at retssagen ikke handler om penge.

”Jeg vil gerne være i stand til at øge bevidstheden om den taktik, som misbrugere bruger til at kontrollere dig og fjerne dit agentur,” fortalte hun New York Times.

I sit svar indrømmede metoden skuespiller Shia, at han skammede sig over sin tidligere opførsel.

“Jeg er ikke i stand til at fortælle nogen, hvordan min opførsel fik dem til at føle … Jeg har ingen undskyldninger for min alkoholisme eller aggression, kun rationaliseringer …” sagde han. “Jeg har været voldelig mod mig selv og alle omkring mig i årevis. Jeg har en historie med at såre de mennesker, der er tættest på mig. Jeg skammer mig over den historie og er ked af dem, jeg har såret. Der er intet andet, jeg virkelig kan sige. “

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *