Jesy Nelson er ophørt med Little Mix.

Sangeren tog til Instagram mandag for at dele nyhederne med fansen og forklarede, at hun ønsker at fokusere på mere positive ting i sit liv.

“De sidste ni år i Little Mix har været den mest utrolige tid i mit liv,” skrev hun. “Sandheden er, at det for nylig at være i bandet virkelig har taget en vejafgift på min mentale sundhed. Jeg finder det konstante pres med at være i en pigegruppe og leve op til forventningerne meget hårdt …

“Der kommer en tid i livet, hvor vi har brug for at geninvestere i at tage os af os selv i stedet for at fokusere på at gøre andre mennesker lykkelige, og jeg har lyst til, at det nu er tid til at begynde den proces. Så efter meget overvejelse og med et tungt hjerte Jeg meddeler, at jeg forlader Little Mix.

“Jeg er nødt til at bruge lidt tid sammen med de mennesker, jeg elsker, at gøre ting, der gør mig lykkelig. Klar til at gå i gang med et nyt kapitel i mit liv – jeg er ikke sikker på, hvordan det vil se ud lige nu, men jeg håber du ‘ Jeg vil stadig være der for at støtte mig. Jeg vil gerne sige tak til alle involverede i vores rejse. Alt det hårde arbejde og dedikation, der gik ind i at gøre os til en succes.

“Til hver eneste fan, der kom for at se os i koncert, der lyttede til vores sange og sang deres hjerter, sendte mig beskeder og støttede mig undervejs. Jeg vil have dig til at vide, at jeg elsker dig alle så meget, og jeg kunne aldrig have gjort dette uden dig, og jeg sætter pris på det uendeligt. Mest af alt vil jeg sige tak til Jade, Perrie og Leigh-Anne for at skabe nogle af de mest fantastiske minder, jeg aldrig vil glemme. Jeg håber, at du fortsætter med at opfylde alle af dine drømme og fortsæt med at lave musik, som folk elsker (sic). ”

Nyheden kommer en dag efter, at Little Mix optrådte som en trio i det britiske tv-show Strictly Come Dancing, og uger efter at en repræsentant for bandet bekræftede, at Jesy ville tage en “udvidet pause” på grund af “private medicinske grunde”.

En erklæring fra bandet, der bekræfter Nelsons afgang, lyder: “Efter 9 år sammen har Jesy taget beslutningen om at forlade Little Mix. Dette er en utrolig trist tid for os alle, men vi støtter Jesy fuldt ud.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *