Velkommen

Posted by admin on august 01, 2013
Ikke kategoriseret

Kære borger,

Dette er min hjemmeside, som er etableret i forbindelse med min valgkampagne til Kommunalvalget 2013 (KV13). På denne side du som borger se mere om mig, min baggrund og mine politiske mærkesager.

Jeg har stort fokus på at tilgodese jer om borgere i Aarhus, hvilket perspektiv jeg ønsker at inddrage i mit polititiske liv. Derfor er det vigtigt for mig at møde borgere helt uformelt til forskellige arrangementer. Du kan se hvilke borgermøder jeg har fremover i menuen ‘Borgermøder‘. Under menu borgermøder finder du også ideer fra borgere ved tidligere møde under ‘Borgerdata‘ samt billeder og videoer fra mødedagen.

Hvis du har lyst til at høre mere, eller har ideer til steder for at afholde involveringsmøder, hører jeg meget gerne fra dig. Du finder mine kontaktinformationer under ‘Kontakt‘.

Du kan også se mere på min Facebook-side, hvor du kan give dine ideer videre til mig

 

Facebook/Stem på Theresa Blegvad i Aarhus Byråd for Venstre

 

Rigtig god læselyst

 

Bedste hilsner, Theresa Blegvad

Byrådskandidat, Venstre Aarhus

Comments are closed.