Mine tre mærkesager

Posted by admin on september 01, 2013
Ikke kategoriseret

Kære borger,

Velkommen til min hjemmeside, hvor du kan læse om mig og mine mærkesager i forbindelse med Kommunalvalget 2013, hvor jeg stiller op for Venstre i Aarhus.

Som direktør i en privat virksomhed er min baggrund væsentlig anderledes i forhold til andre kandidater, men netop dét ser jeg som en af mine store styrker. Der er brug for at se med friske øjne på kommunalpolitikken i Aarhus og jeg er af den overbevisning, at mine kompetencer fra erhvervslivet i høj grad kan bruges til andetsteds.

Jeg har tre primære ambitioner, som jeg går til valg på:

Aarhus skal have et vækstudvalg

Erhvervsklimaet i Aarhus halter efter resten af landet. Det skal vi gøre noget ved. Jeg vil oprette et Erhvervs- og Vækstudvalg i kommunen, der kan rådgive eksisterende og nytilkomne virksomheder, og være med til etablere faciliteter som kontormiljøer og netværk. At gøre det nemmere at være virksomhed i Aarhus vil også skabe en synergieffekt, der kommer de studerende til gode.

Attraktive studiejobs til de unge

Båndene mellem de studerende og erhvervslivet skal styrkes, og virksomhederne skal være bedre til at tage studerende i praktik, der på sigt kan ende som studiejob. Karrierecentrene skal ligeledes rustes bedre og uddannelserne skal kunne bruges af erhvervslivet. Men ansvaret går begge veje og de studerende skal gøre sig attraktive og komme ud på erhvervsmesser og jobcrawl.

Bæredygtigt og stimuleret kulturliv

Frem mod 2017, hvor Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad, skal byens kulturliv stimuleres. Det skal være bæredygtigt økonomisk og kommunen skal turde. Viden og kultur går hånd i hånd og får vi clean-tech virksomheder til kommunen, vil den grønne profil blive styrket. Det vil profilere byen overfor både erhverv og turister. Borgerne har også et ansvar og frivillighed skal indtænkes i bybilledet.

 

Comments are closed.